Publisert i 2013

2013 -3

Svenske Høna 2004 tørket svetten og myste mot sola, nå hadde hun måket snø i fire timer og fortsatt var det enorme mengder igjen. «Hvordan går det med deg, lille trillebårhøne, er du sliten?»  «Begynner å kjenne det nå» svarte den lille flittige trillebårhøna og smilte. «Kanskje vi kan få en av de andre hønene til å komme ut med en muffins og et glass melk til oss?» «Vi kan vel unne oss en liten hvil før vi fortsetter?»
Svenske Høna var helt enig, det hadde kanskje vært litt overmodig av henne og tro at de to alene skulle klare å rydde hele verandaen for snø før matmor kom hjem fra jobb… Hun syntes bare det var så deilig med vår, så skjønt å kjenne sola varme og siden hun nå var utstyrt med denne spaden så var det jo greit å bruke den… Trillebårhøna hadde heldigvis svart ja med en gang da hun spurte i morges.
Muffins og melk smakte fortreffelig, snart var hønene klar for action. Joda, her skulle det nok bli snøfritt innen dagen var over, takket være dem skulle alle kunne kose seg i sola resten av påsken.

Svenskehøna 2004 og Trillebårhøna
Reklame

Forfatter:

Hver påske skriver jeg historier om påskehønene mine. En ny historie hver dag i påsken. Totalt 9. Dette har jeg gjort i flere år. Har etterhvert fått en del fans og koser meg stort med denne hønsegalskapen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s